MHP'li isim sordu: AKP, neden 15 Temmuz’da Atatürk posteri asmadı?

MHP Eski milletvekili Atila Kaya, AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hedef almasına, "30 Ağustos onurlu insanları ilgilendiren bir bayramdır" diyerek tepki gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın belediye meclisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen üyelere “30 Ağustos, halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” demesine bir tepki de Ülkü Ocakları Genel eski Başkanı ve MHP eski milletvekili Atilla Kaya’dan geldi.

Kaya, konuyla ilgili Twitter mesajında “Doğru demiş; 30 Ağustos, sadece, Türk tarihine aidiyet bilincine sahip, gönlünde başka milletin sevincini duymayan, Türk Devleti'nin bağımsızlığı için ödenen bedelleri ve Cumhuriyet kazanımlarını göğsünde şeref madalyası gibi taşıyan onurlu insanları ilgilendiren bir bayramdır!” ifadelerini kullandı.

Mesut Altun adlı yurttaş da mesajında, “Günümüzün Şeyh Saidleri darbe yapmaya kalkışınca halkımız devletini sokaklardan toplamış, bir partimiz genel merkezine ilk defa boydan boya Atatürk posteri asmıştı hani… O partinin adı neydi? 15 Temmuz’da yine Atatürk posteri astı mı?” diye sordu.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti