Kişisel Twitter hesabından, dün gece Van'da, bu sabah Elazığ'da gerçekleştirilen hain, menfur saldırıları lanetlediğini belirterek, şunları kaydetti:
"Saldırılarda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. İsimleri farklı ama aynı ellerin maşası terör örgütlerine karşı mücadelemiz, terör son buluncaya kadar amansız şekilde devam edecek. Terör örgütünün adının PKK, DAİŞ ya da FETÖ olması fark etmez.
Ülkemize, milletimize ve insanlığa yönelmiş terör kaybetmeye mahkumdur. Ülkemize, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza uzanan hainler, onları yönlendirenler ve işbirlikçileri gereken cevabı alacak."
Numan Kurtulmuş: Mücadelemiz terör son buluncaya kadar amansız şekilde devam edecek
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırı sonrasında "Mücadelemiz terör son buluncaya kadar amansız şekilde devam edecek" dedi.
Politika Haberleri
3 bakan yardımcısı görevden alındı
Şerafettin VURGUN ; Dereliye Hizmet İçin Geliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan yerel seçim yorumu: Çantada keklik değil
Burak Akburak: Etkin Siyasetçi ve Sosyal Lider