Özgür Özel’den Erdoğan’a milli yas çağrısı: “Türkiye büyük bir acı yaşıyor”

CHP lideri Özgür Özel, Gürcistan’da düşen askeri uçakta şehit olan askerler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu. Özel, “Türkiye büyük bir yastadır, üç günlük milli yas ilan edilmeli” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gürcistan’da düşen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağında şehit olan askerler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “milli yas” çağrısında bulundu.

Büyükçekmece’de şehit Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Özel, ziyareti sonrası yaptığı paylaşımda Türkiye’nin büyük bir üzüntü içinde olduğunu vurguladı.

Özel mesajında, “Gürcistan’da düşen askeri uçağımızda şehit olan kahramanlarımızdan Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz’ın acılı ailesine taziyede bulunduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye büyük bir yastadır. Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı yetkisini kullanarak üç günlük milli yas ilan etmesini, şehit ailelerimiz ve milletimiz adına talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP liderinin çağrısı, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan Suriye mesajı: “Türkiye, Orta Doğu’da barışın kurucu gücü olmalı”
SDG'nin feshedilmesinin ardından Erdoğan'dan ilk mesaj: 'Bölgemizde tarih yeniden yazılıyor'
Erdoğan'dan Ahlat'ta 'süreç' açıklaması: 'Yeni bir dönemin kapıları açılacak'
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Yörük Etkinliğinde Yoğun İlgi: “Toroslar’ın Çadırı Türkiye’nin Umududur”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Benim Kökenim de Yörük