Selin Sayek Böke'den Bahçeli'ye: Sarayın yedek lastiği

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, Devlet Bahçeli'nin başkanlık konusundaki açıklamaları için Bahçeli'yi Saray'ın yedek lastiği olarak nitelendirdi.

Başkanlık tartışmaları hakkındaki açıklamaları nedeniyle Bahçeli'yi hedef alan CHP Sözcüsü, Bahçeli'ye "Saray'ın yedek lastiği" dedi.

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamalarıyla gündemin ana maddesi olan başkanlık sistemine de değinen CHP’li Böke, MHP’yi ve Bahçeli’yi Saray’ın yedek lastiği olarak nitelendirdi.

“SARAY’IN YEDEK LASTİĞİNE SESLENİYORUZ”

CHP’li Böke, şunları söyledi; “İktidara ve Saray’ın yedek lastiğine sesleniyoruz. Türkiye’nin demokrasi sorunu var, rejim sorunu yok. Vatandaşın hukuk ve ekonomik sorunu var rejim sorunu var. Bırakın başkanlığı, lafı bile Türkiye’yi eritiyor. İşte bu yüzden parlamenter sistem diyoruz. Parlamener sistemi korumak için yeni bedeller ödemek gerekiyorsa ödeyeceğiz.”

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Programını Neden İptal Etti? Yazılı Açıklamayla Duyurdu
TBMM Adalet Komisyonu'nda 12. Yargı Paketi kabul edildi
AKP'li isimden 'siyasi transferlere' tepki: 'Seçimde görürüz'
Emniyet, vergi ve basın mevzuatındaki değişiklikler Meclis'ten geçti
CHP'li Balçova ve Seferihisar Belediyesi'ne operasyon: Başkanlar gözaltına alındı