Sinan Oğan'dan Tuğrul Selmanoğlu'na sert Atatürk tepkisi: Bu tam olarak çukurdur!

MHP eski Milletvekili Sinan Oğan, Tuğrul Selmanoğlu'nun Atatürk hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Sosyal medyada AKP lehine yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal Atatürk ile ilgili ifadelerine eski MHP Milletvekili Sinan Oğan tepki gösterdi.

Beyaz TV ekranlarında Suriyeli sığınmacıların konuşulduğu sırada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de 'mülteci' olduğunu söyleyen Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal ifadeleri büyük tepki çekti.

Sosyal medyada AKP lehine yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal ifadelerine eski MHP Milletvekili Sinan Oğan çok sert tepki gösterdi. Selamoğlu için "Alçaklık dahi diyemem" diyen Oğan, RTÜK'ü göreve çağırdı.

'BU TAM OLARAK ÇUKURDUR'

Alçaklık bile bir yükseklik ister, buna "alçaklık" dahi diyemem, alçaklık da bir seviyedir. Bu tam olarak çukurdur, çukur! Bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk'e "Mülteci" deme alçaklığını gösterdiniz! Neredesin ey @rtukkurumsal ne işe yararsın sen? 

Politika Haberleri

Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP’den istifa etti