Sinan Oğan'dan Tuğrul Selmanoğlu'na sert Atatürk tepkisi: Bu tam olarak çukurdur!

MHP eski Milletvekili Sinan Oğan, Tuğrul Selmanoğlu'nun Atatürk hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Sosyal medyada AKP lehine yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal Atatürk ile ilgili ifadelerine eski MHP Milletvekili Sinan Oğan tepki gösterdi.

Beyaz TV ekranlarında Suriyeli sığınmacıların konuşulduğu sırada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de 'mülteci' olduğunu söyleyen Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal ifadeleri büyük tepki çekti.

Sosyal medyada AKP lehine yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Tuğrul Selmanoğlu'nun skandal ifadelerine eski MHP Milletvekili Sinan Oğan çok sert tepki gösterdi. Selamoğlu için "Alçaklık dahi diyemem" diyen Oğan, RTÜK'ü göreve çağırdı.

'BU TAM OLARAK ÇUKURDUR'

Alçaklık bile bir yükseklik ister, buna "alçaklık" dahi diyemem, alçaklık da bir seviyedir. Bu tam olarak çukurdur, çukur! Bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk'e "Mülteci" deme alçaklığını gösterdiniz! Neredesin ey @rtukkurumsal ne işe yararsın sen? 

Politika Haberleri

CHP'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: "CHP'ye saldırmayı tercih edenleri de görüyoruz"
Araştırma önergesini siz getirin, biz destekleyelim
Ayten Gülsever'den Halk TV'ye kayyım tepkisi: Kılıçdaroğlu'nu hedef göstermek de tehlikeli
Çalışan emeklilere rapor parası şartı: Kimler ödeme alabilecek?
Müslim Sarı'dan meclis üyelerine sert tepki: Partiyle ilişkileri kesilecek