Skandal kare: FETÖ'nün kara kutusu ABD polisleriyle yemekte

Türkiye, diplomatik yollardan FETÖ lideri Fethullah Gülen ve örgütün kritik isimlerinin iadesini istiyor. ABD iade etmediği gibi örgüt üyeleriyle olan ilişkilerini de sıkılaştırıyor.

ABD'nin FETÖ desteği her geçen gün tescilleniyor. Öyle ki iki ülke arasındaki her görüşmede gündeme gelen konuda henüz Türkiye'nin lehine bir adım atılmış değil.

ABD POLİSLERİYLE YEMEKTELER

Son olarak 16 Mayıs'ta çekilen bir fotoğraf gündeme geldi. Houston Polis Departmanı Müdürü Craig Bellamy, düzenledikleri iftara dair fotoğraflar paylaştı.

Fotoğraflarda FETÖ'nün kritik isimleri yer aldı. En dikkat çekici olan ise "FETÖ'nün kara kutusu" olarak nitelendirilen Şerif Ali Tekalan da bulunuyor. Fotoğraflarda Tekalan'ın ABD polisleriyle poz verdiği görünüyor.

Politika Haberleri

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu tutuklandı
Murat Emir açıkladı: Salı günü grup toplantısı yapılmayacak
Erdoğan'dan açıklama: ABD ve İran arasında varılan mutabakatı memnuniyetle karşılıyorum
ABD ve İran anlaşmaya vardı: Hürmüz’de kilit açılıyor, petrol fiyatları çakıldı
Sağlık kontrolünden geçirildiler: Bora Balcıoğlu'ndan açıklama geldi!