'Sorun beka değil 5 harfliler' diyen Bahçeli'ye: Recep de beş harfli

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kırıkkale mitinginde "Asıl sorun beka değil, 5 harfliler" sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

“Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu; Kemal, Meral, Temel… Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor.” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medyada "Recep de beş harfli" cevabı verildi. 

Bahçeli'nin yaptığı açıklamanın ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı da hesaplarından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. 

'RECEP DE BEŞ HARFLİ'

Twitter'da, Devlet Bahçeli Trend Topic (TT) olurken, sosyal medya kullanıcıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da isminin beş harfli olduğunu hatırlattı. Sosyal medyada, "Recep de beş harfli" yorumlarında bulunuldu.

Ünlü isimler de Devlet Bahçeli'nin sözlerine atıfta bulunarak ilginç paylaşımlar yaptı.

İşte Bahçeli'nin o sözlerine sosyal medyada yapılan yorumlar:

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Benden arınmayı yapacağım diye korkuyorlar
Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı