Tahir Şahin'den flaş adaylık açıklaması

1999 yılından bu yana Menemen Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde partisi CHP tarafından aday gösterilmeyen Tahir Şahin flaş açıklamalarda bulundu.

Şahin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hiçbir siyasi partiden aday olmayacağını duyurdu. Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na sitem eden Şahin, "Başkanlık yaptığım 4. dönemin sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ufacık bir teşekkür görmemek, duymamak hem şahsımı hem Menemenli hemşerilerimi derinden üzmüştür" dedi.

Dört dönemdir Menemen Belediye Başkanlığı görevini sürdüren CHP'li Tahir Şahin, 27 Ocak'ta yapılan MYK ve PM toplantılarının ardından aday gösterilmemişti. Ve geçen bu süre zarfında adı sık sık DSP ile anılan Başkan Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla "DSP'ye geçeceği" iddialarına da nokta koydu. Şahin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hiçbir siyasi partiden aday olmayacağını duyurdu. Ancak Şahin bağımsız adaylık konusunda ise açık kapı bıraktı.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Benden arınmayı yapacağım diye korkuyorlar
Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı