Türkiye'de bir ilk gerçekleşecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent ilçesinde 13 köpeğin zehirlenerek öldürülmesi ile ilgili görülen davanın takipçisi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıkent ilçesinde 13 köpeğin zehirlenerek öldürülmesi ile ilgili görülen davada müşteki sıfatıyla ifade verecek. Böylece Türkiye’de ilk kez bir büyükşehir belediyesi hayvan hakları ile ilgili görülen bir davanın takipçisi olacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın öldürülen köpekler için Büyükşehir Belediyesi’nin de davaya müdahil olması yönünde verdiği talimat sonrası açılan davanın ilk duruşma tarihi 24 Eylül olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye'de Bir İlk...
Ankara'da yaşanan ve tüm Türkiye'de büyük infial uyandıran sokak köpeklerinin zehirlenmesi olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaya Büyükşehir Belediyemizin müdahil olma başvurusu sonuç verdi” ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti