VİDEO | 'Açım' diyen çiftçiye 'telefonunu göster' dedi!

Emekli çiftçiden öğretim görevlisine tokat gibi yanıt! Sokak röportajı sırasında çekilen bu görüntü sosyal medya da gündem oldu. Emekli bir çiftçi ile öğretim görevlisi olduğu öğrenilen bir kişinin ekonomi tartışması çok konuşuldu.

Sokak röportajı sırasında öğretim üyesi olduğu belirtilen bir kişinin "Devlet dünya kadar tarıma destek veriyor. Gidip çalışıyor mu bu gençler? İşsizlik değil bunun adı işi beğenmemek. Dünya kadar tarlalar boş duruyor" demesi üzerine çevredeki yurttaşlar tepki gösterdi. 

"Devlet herkese iş vermek zorunda mı?" diyen kişi "Devlet işini vermek zorunda, insanına bakmak zorunda. Siz hangi akıldan gidiyorsunuz? " şeklinde yanıt verdi.

Bir çiftçi de öğretim üyesi olduğu belirtilen kişiye buğdayın fiyatını sordu. Buğdayın fiyatını bilmediğini söyleyen öğretim üyesi gübreye ve mazota gelen zam hakkında da yorum yapmadı. 

1300 lira maaş aldığını söyleyen ve 'açım' diyen çiftçiden telefonunu göstermesini isteyen öğretim üyesinin davranışı ve sonrasında yaşananlar ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Politika Haberleri

Melih Gökçek'ten yeni açıklama: 'FETÖ'nün ölüm listesindeyim'
CHP Grup Başkanı Öztrak: AK Parti’nin 25 Yıllık Karnesi Kırıklarla Dolu
Seçmenin yüzde 55,8’i Gürsel Tekin’in yönetimini başarılı buluyor
CHP'den çiftçiyi destekleme vurgusu: 'Yeni bir düzen inşa edeceğiz'
Sosyal medyada gündem olmuştu! Milyonluk Rolex paylaşımı sonrası AKP’li Gençlik Kolları Başkanı istifa etti