VİDEO | İmamoğlu’ndan hakkında 'FETÖ' soruşturması başlatılan Akşener’e destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturmasına savcılığın gizlilik kararı verdiği İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e destek olarak “Millet sayın Akşener’in yanında. Bu süreçler hızlı gelişir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında 2016 yılında açılan FETÖ soruşturmasına savcılığın getirdiği gizlilik kararı hakkında konuştu.

İmamoğlu, hukukun bazı seslere göre adım attığını belirterek, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı ekranlarına çıkaran TRT hakkında da soruşturma açılması gerektiğini söyledi.

İmamoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Sayın Genel Başkan Meral hanımı herkes tanıyor, biliyor. Yine bu süreçte bu şekilde mağdur edilmesini çok büyük bir üzüntüyle karşılıyoruz.  Millet sayın Akşener’in yanında. Bu süreçler hızlı gelişir. Yarın bir balmışsınız benimle ilgili de bir soruşturma çıkar. Umarım bu yanlışlardan geri dönen bir iktidar anlayışı görürüz. Şimdi diyecekler ki ‘Hukuk böyle işliyor’ ama hukuk öyle işlemiyor. Hukuk bazen bazı seslere göre adım atıyor. Bunun bitmesi lazım. Keşke hukuk, hukuk gibi işlese. Örneğin TRT’ye soruşturma açılsa.”

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP’den istifa etti
Türk Siyasetine Yeni Bir Parti: Asil Parti Resmen Kuruldu