Yandaş Cem Küçük her şeyi FETÖ’ye bağlayan AKP’yi ele verdi

Yandaş yazar Cem Küçük, her şeyi FETÖ'ye bağlayan AKP'yi eleştirerek, "YSK seçime gerek yok kararı alırsa ‘YSK zaten FETÖ’cü dolu’ denmemeli" dedi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, seçim sonuçlarına ilişkin yapılan yorumları değerlendirdi ve “Millî iradenin kuvveden fiile geçtiği mecra sandıktır. O yüzden sandıkla darbeyi aynı cümlede kullanmak abesle iştigaldir. Sandıklar üzerinden darbe yapıldı gibi abuk subuk cümlelerin kimseye faydası yoktur” dedi.

Küçük’ün yazısından o bölüm:

‘HATAYI KENDİMİZDE ARAMALIYIZ’

Başkan Erdoğan’ın dediği gibi seçmene küsülmez. Hatayı kendimizde aramalıyız ve oy kaybedilen yerlerde iyi sorgulama yapılmalı. İstanbul seçimleriyle de ilgili YSK’nın vereceği her karara saygılı olmak zorundayız. YSK seçime gerek yok kararı alırsa ‘YSK zaten FETÖ’cü dolu’ denmemeli, YSK seçim tekrar edilsin kararı çıkarsa da ‘Yargı hükûmetin emrinde’ denmemeli.

Demokrasilerde sıkıntılı anlarda tek çıkış yolu seçimler ve sandıktır. Seçimle darbeyi, sandıkla gasbı aynı cümlede kullanmak bile tehlikeli. Milletin kararını saygılı olmak zorundayız. İstemediğimiz sonuçlar çıktı diye sandığı kötülemenin kimseye faydası olmaz. Demokrat olmanın birinci önceliği budur.”

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Benden arınmayı yapacağım diye korkuyorlar
Erdoğan'dan 'CHP' ve 'mutlak butlan' mesajları: 'Şaibesiz kurultay yapmayı öğrenin'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine mektup
Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Mustafa Turgut dahil çok sayıda gözaltı!
Adalar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Ali Ercan Akpolat gözaltına alındı