Hacettepe'de 'harem - selamlık doktor odası' istediler

Hacettepe Üniversitesi’nde Martı Topluluğu adıyla faaliyet yürüten gerici grup, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi içerisinde yer alan nöbetçi doktor odalarının harem-selamlık olarak düzenlenmesi talebinde bulundu.

Sağlık alanında gerici saldırıya her gün yeni bir örnek eklenirken, son örnek Hacettepe Üniversitesi'nden geldi.

Hacettepe Üniversitesi’nde "Martı Topluluğu" adıyla faaliyet yürüten ve daha önceki aylarda Suriye’de cihatçı çetelerle işbirliğinde bulunan topluluk, şimdi de harem-selamlık doktor odası talebinde bulundu.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesi içerisinde yer alan intörn doktorların kullandığı odaları "İslami kurallara" uygun olmadığı gerekçesi ile hedefe koyan gerici topluluk, odaların harem-selamlık olarak düzenlenmesine yönelik imza kampanyası düzenlemeye başladı.

Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencileri gerici imza kampanyasına tepki gösterirken, soL'a yaptıkları açıklamada, "Üniversiteyi ve bilimi savunacaklarını, sağlığın dinsel kurallara göre şekillendiremeyeceğini, bu tarz girişimlerin boşa düşürüleceğini" dile getirdi.

Sağlık Haberleri

Pijama ile uyuyanlar dikkat: Uzmanlar uyardı!
Gıdı sarkmalarına karşı İbrahim Saraçoğlu'ndan dikkat çeken öneri: Bu iki bitkiye işaret etti!
Zayıflama iğnelerinde yeni tehlike: Uzmanlardan 'mikro dozlama' uyarısı
Botoks sonrası zehirlenme alarmı: 16 kişi hastaneye kaldırıldı
En çok yaşayan kan grubu belli oldu!