Sağlık alanında bir ilk

Türkiye'nin ilk “Uluslararası Dijital Hemşirelik Kongresi”, 29 Şubat–01 Mart 2020 tarihleri arasında, İstinye Üniversitesi'de gerçekleştirilecek.

Tüm dünyada yaşanan dijitalleşme olgusu, her alanda olduğu gibi sağlık bilimlerinde de köklü değişim ve dönüşümlere yol açıyor. İstinye Üniversitesi, yerli ve yabancı pek çok ismin katılacağı, Türkiye'nin ilk “Uluslararası Dijital Hemşirelik Kongresi”ni, MLP Care işbirliğiyle, 29 Şubat–01 Mart 2020 tarihleri arasında, İstinye Üniversitesi Topkapı kampusunda gerçekleştirilecek.

“Tıp ve sağlık bilimlerindeki dijital gelişmeler”, “dijital dönüşümün hemşirelik alanında yaratacağı etki, fırsat ve avantajlar”, “dijitalleşmenin etkisiyle hızlanan ve değişen süreçlerin, özellikle tıp ve sağlık bilimlerinde nerelere ulaşacağı” ve “ülkemizin bu süreçlere ne kadar hazır olduğu ve neler yapılması gerektiği” gibi hayati konular ele alınacak.

Sağlık Haberleri

Pijama ile uyuyanlar dikkat: Uzmanlar uyardı!
Gıdı sarkmalarına karşı İbrahim Saraçoğlu'ndan dikkat çeken öneri: Bu iki bitkiye işaret etti!
Zayıflama iğnelerinde yeni tehlike: Uzmanlardan 'mikro dozlama' uyarısı
Botoks sonrası zehirlenme alarmı: 16 kişi hastaneye kaldırıldı
En çok yaşayan kan grubu belli oldu!