Sağlık alanında bir ilk

Türkiye'nin ilk “Uluslararası Dijital Hemşirelik Kongresi”, 29 Şubat–01 Mart 2020 tarihleri arasında, İstinye Üniversitesi'de gerçekleştirilecek.

Tüm dünyada yaşanan dijitalleşme olgusu, her alanda olduğu gibi sağlık bilimlerinde de köklü değişim ve dönüşümlere yol açıyor. İstinye Üniversitesi, yerli ve yabancı pek çok ismin katılacağı, Türkiye'nin ilk “Uluslararası Dijital Hemşirelik Kongresi”ni, MLP Care işbirliğiyle, 29 Şubat–01 Mart 2020 tarihleri arasında, İstinye Üniversitesi Topkapı kampusunda gerçekleştirilecek.

“Tıp ve sağlık bilimlerindeki dijital gelişmeler”, “dijital dönüşümün hemşirelik alanında yaratacağı etki, fırsat ve avantajlar”, “dijitalleşmenin etkisiyle hızlanan ve değişen süreçlerin, özellikle tıp ve sağlık bilimlerinde nerelere ulaşacağı” ve “ülkemizin bu süreçlere ne kadar hazır olduğu ve neler yapılması gerektiği” gibi hayati konular ele alınacak.

Sağlık Haberleri

Tepki çeken 'kadın sünneti' reklamı sonrası hekim hakkında disiplin soruşturması: Özel klinikte kadın sünneti ilanı tepki çekti
Estetik sonrası dudağı çürüdü: 7 yıldır hukuk mücadelesi veriyor
Raf ömrünü uzatan maddeler karaciğer yetmezliğine neden olabilir
Taklit ve tağşiş listesi güncellendi... 29 yeni ürün daha açıklandı: Sucuk, pekmez ve kıyma listede
DSÖ açıkladı: Hantavirüs salgını sona ermek üzere