Tamer Karadağlı ‘İkinin Biri’ ile Trump Sahne’de

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı ‘İkinin Biri’ tiyatro oyunu, 20 Şubat Perşembe Trump Sahne’de tiyatroseverlerle buluşuyor.

Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı ‘İkinin Biri’ tiyatro oyunu, 20 Şubat Perşembe günü saat 20:30’da Trump Sahne’de tiyatro severlerle buluşuyor.

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar’ın dev kadrolu oyunu, bakan yardımcısının eşiyle birlikte kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı aşk kaçamağını; özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatıyor. Oyunun kadrosunda; Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Sefa Zengin, Esra Sönmezer, Bora Severcan, Haluk Özenç, Rabia Aramağan, Hacı Ali Açıkgöz ve Zuhal Yalçın yer alıyor.

Sahne Sanatları Haberleri

Ünlü oyuncudan Tamer Karadağlı'ya sert tepki: Önce kendinizi sonra kurumu düzeltin
Behzat Ç.'den Taş Fırın Erkeği'ne 'Lale Devri' yanıtı
Selçuk Yöntem'den Tamer Karadağlı'ya olay gönderme
Drakula geliyor! Okan Bayülgen ve Hayko Cepkin aynı sahnede
Tamer Karadağlı'dan 'yatan' oyunculara gözdağı