1. Lig maçında gerginlik: AKP İl Başkanı da olayın içinde!

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Manisa'da oynanan Manisaspor ile Denizlispor maçı sonrası protokolde gerginlik yaşandı. AKP İl Başkanı Berk Mersinli, protokol tribününden Manisasporlu taraftarlarla tartışan Denizlisporlu yöneticilerle tartıştı. 

Manisaspor ile Denizlispor arasında oynanan Ege derbisinde sahada ve tribünlerde gergin anlar yaşandı. Bir kırmızı ve 9 sarı kartın çıktığı karşılaşma sonrası gerginlik protokol tribününe de yansıdı. Maç sırasında ve sonrasında protokol tribünün altındaki siyah-beyazlı taraftarlarla Denizlisporlu yöneticiler tartıştı. Gerginliğe AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de dahil oldu. 

Denizlisporlu yöneticilerin taraftarlara maç sonu hakaret ettiği iddiası üzerine AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Denizlisporlu yöneticilerle arbede yaşadı. Protokol tribününde bulunan diğer yöneticilerin araya girmesiyle olay sakinleştirildi.
 

Spor Haberleri

Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"