1. Lig'de şampiyon belli oldu

Spor Toto 1. Lig'de son hafta maçlarının ardından Denizlispor, Gençlerbirliği'nin Adana Demirspor'a yenilmesiyle şampiyon oldu. Altınordu, Giresun deplasmanında yenilmesiyle Adana Demir bu kritik üç puanla play-off'a kalmayı başardı. Play-off'ta Hatayspor, Adana Demirspor'la; Gazişehir Gaziantep ise Osmanlıspor'la eşleşti.

Spor Toto 1. Lig’de 34. hafta maçları tamamlandı ve daha önce Süper Lig’e yükselen Denizlispor ve Gençlerbirliği’nin ardından play-off mücadelesi verecek takımlar da nefes kesen maçların ardından belli oldu. Son hafta maçlarına göre Hatayspor, Osmanlıspor, Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor play-off mücadelesi vermeye hak kazandı.

Son haftada deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Adana Demirspor; Altınordu’nun deplasmanda Giresunspor’a 1-0 öne geçtiği maçta ikinci yarıda yediği gollerle 3-1 mağlup olmasıyla 6. sıraya yükseldi ve Altınordu’nun yerini aldı. Denizlispor ise deplasmanda İstanbulspor’u 5-2 yenerek 72 puanla liderliğe yükseldi ve 70 puanda kalan Gençlerbirliği’nin önünde şampiyon oldu.

Spor Toto 1. Lig play off eşleşmeleri

Hatayspor – Adana Demirspor

Osmanlıspor – Gazişehir FK

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, Amedspor’a mı destek verecek?
Formula 1’de şok ayrılık
Acun Ilıcalı kararını verdi! O futbol kulübünü alıyor
Süper Lig gol krallığında kıran kırana yarış
Fenerbahçe yarın kendi evinde Monaco'yu konuk edecek