2103 yılına kadar hangi takımlar Şampiyonlar Ligi'ni alacak? Yapay zekanın tahmininde iki Türk takımı var

Yapay zeka, 2103 yılına kadarki Şampiyonlar Ligi kazananlarını tahmin etti. Tahminde iki Türk takımının da yer aldığı görüldü.

Yapay zeka, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 2103 yılına kadar alabilecek olası takımları tahmin etti. Buna göre yıl yıl açıklanan listede Türk takımları da var.

YAPAY ZEKA AVRUPA ŞAMPİYONLARINI TAHMİN ETTİ

Yapay zeka tarafından yapılan tahminler, takımların performansları, oyuncu istatistikleri ve taktiksel analizler gibi birçok faktörü dikkate alarak hazırlandı. Listede, Avrupa’nın önde gelen futbol kulüpleri yer alıyor ve her yıl için bir şampiyon öngörülüyor.

İŞTE O İKİ TÜRK TAKIMI

Yapay zeka tarafından yapılan bu tahminler, takımların geçmiş performansları, oyuncu istatistikleri ve taktiksel analizler gibi çeşitli faktörleri dikkate alarak hazırlandı. Listede, Avrupa’nın önde gelen futbol kulüpleri yer alıyor ve her yıl için bir şampiyon öngörülüyor.

Listede ise Beşiktaş ve Galatasaray'ın da adı görünüyor.

İşte yapay zekanın, 2103 yılına kadarki Şampiyonlar Ligi kazananlarını tahmin etti o liste:

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası