A Milli Takım kampa girdi

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün başlayan Belek kampındaki ilk çalışmasını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman, top ile ısınma ile başladı. Devamında önce sınırlı alanda jokerli, sonra sınırlı alanda çift kaleli oyun oynandı. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle çalışma sona erdi.


Belinde ağrısı olan Hakan Çalhanoğlu, uyluk arka kas grubunda (hamstring) sertleşme bulunan Ömer Toprak, bel ağrısı ve hamstringinde sertleşme şikâyeti olan Volkan Şen ile uçağı Antalya’ya akşam saatlerinde inen Yunus Mallı antrenmana katılmadı. Hakan, Ömer ve Volkan, kendileri için belirlenen özel program dahilinde fizyoterapist eşliğinde kamp otelinde çalıştı.


Bu arada, çift kaleli oyun sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Enes Ünal, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Enes’in durumu yapılacak detaylı tetkik ve muayenelerin ardından netlik kazanacak.
A Milli Takım, yarın akşam 18.30’da antrenmanla Kosova maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Spor Haberleri

Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak