Adana'da Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Adana Demirspor - MKE Ankaragücü maçı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Tartışmalı hakem kararlarının da yaşandığı maçta Adana Demirspor, Başkent ekibini 3-1 mağlup etti.
MAÇ BİTTİ, KAVGA BAŞLADI
Maçın ardından Ankaragücü taraftarı, Adana Demirspor tribünlerinde bulunan pankartı ele geçirdi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte iki takım arasında gerilim daha da arttı.
Maç çıkışı Ankaragüçlüleri taşıyan onlarca otobüs kafilesi Başkent'e dönmeye hazırlanırken, Adana Demirspor taraftarları ayrılan kafileden geriye kalan Ankaragücü taraftarını taşıyan 2 otobüse saldırı düzenledi.
ANKARAGÜÇLÜLERE TAŞLI SALDIRI VE POLİS MÜDAHALESİ
Kendilerine düzenlenen saldırıya karşılık vermek isteyen Ankaragüçlüler, otobüslerden inerek onlar da Adana Demirspor taraftarına ellerine geçirdikleri yabancı maddeleri fırlattı.
O esnada ise polis ekipleri Ankaragüçlülere sert müdahalede bulundu.
Olaylı geçen gecede yaralanan taraftar haberi gelmemesi ise bir nebze olsa da yüreklere su serpti.