Ahmet Çakar'dan dev derbi tahmini!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi şampiyonluk ve psikolojik üstünlük için kritik bir öneme sahip. Derbi için artık nefesler tutuldu. Eski hakem spor yorumcusu Ahmet Çakar derbi için çarpıcı bir tahminde bulundu.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında şampiyonluk yolunda önemli bir derbi İstanbul'u sallayacak. Galatasaray ve Fenerbahçe, bu akşam RAMS Park’ta kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de başlayacak kritik derbiyi 55 senenin ardından yabancı bir hakem yönetecek.

Galatasaray, ligde 63 puanla lider konumda bulunurken, Fenerbahçe 57 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kritik mücadeleyi Slovenyalı hakem Slavko Vincic yönetecek. Maçı Galatasaray kazanırsa puan farkı 9'a çıkacak ve psikolojik üstünlüğü elde edecek. Fenerbahçe kazanırsa ise puan farkı 3'e inecek ve nefesini Aslan'ın ensesinde hissettirecek. Avrupa'ya veda eden Cimbom'da alarm zilleri çalmaya başlayacak.

Eski hakem ve yorumcusu Ahmet Çakar, derbiyle ilgili tahminde bulundu. "Kesin" diyerek açıklama yapan Ahmet Çakar'ın yorumu sosyal medyada çok konuşuldu. Ahmet Çakar, "Fenerbahçe banko kazanır. Hem de 1 farkla değil, 2-3 farkla" dedi.

Spor Haberleri

Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası
Bugün hangi maçlar var, saat kaçta, hangi kanalda?