Amedspor-Bursaspor maçında skandal görüntüler! Atatürk pankartını stada sokmayanlar, sözde Kürdistan bayraklarına göz yumdular

Amedspor tribünleri, Bursaspor ile oynadığı maçta sözde Kürdistan paçavraları açarak tezahüratlarda bulundu. Sosyal medya çalkalandı.

2.Lig Beyaz Grup'ta Amedspor, bu akşam saat 19.00'da sahasında Bursaspor'u ağırladı. Maçtan çok çıkan olaylar konuşuldu. Ev sahibi ekibin taraftarları stada sözde Kürdistan paçavralarını sokarak sloganlar attı.

ATATÜRK PANKARTINI ALMAMIŞLARDI

Sosyal medya ise terör örgütüne ait ürünlerin sahaya sokulmasına isyan etti. Örnek olarak Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Takım'ın Litvanya'ya karşı oynadığı karşılaşma öncesi İzmir Gürsel Aksel Stadı'na "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" pankartının alınmaması gösterildi.

SÜLEYMAN SOYLU GÖREVE ÇAĞRILDI

Atatürk pankartının stada sokulmazken, sözde Kürdistan bayraklarının stada sokulmazsına göz yumulması büyük tepki uyandırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göreve davet etti.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi