Ankara Valiliği'nden Trabzonspor maçı öncesi uyarı!

MKE Ankaragücü ile Trabzonspor arasında yarın akşam oynanacak müsabaka nedeniyle Osmanlı Stadyumu'nun çevresindeki bazı yollarda trafik yeniden düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 3.  haftası müsabakaları kapsamında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor'un yarın saat  19.15'te Osmanlı Stadyumu'nda karşı karşıya geleceği hatırlatıldı.

Müsabaka kapsamında bazı tedbirlerin alındığının vurgulandığı  açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Saat 14.00'ten müsabakanın başlayacağı saate kadar Ankara-Ayaş  Bulvarı (D-140) bölünmüş yolunun Ayaş istikametinden gelen trafik akımı, Jandarma  kavşağından başlayarak Sincan Organize Sanayi kavşağına kadar olan bölümü  gidiş-geliş şeklinde iki yönlü olarak, saat 20.00'den itibaren müsabaka sonrası  dağılım tamamlanıncaya kadar Ankara-Ayaş Bulvarı (D-140) bölünmüş yolunun Ankara  şehir merkezi istikametinden gelen trafik akımının, Sincan Organize Sanayi  kavşağından itibaren Jandarma kavşağına kadar olan bölümü gidiş-geliş şeklinde  iki yönlü olarak çalıştırılacaktır."
Açıklamada, vatandaşlara mağduriyet yaşamamaları için araç trafiğiyle  ilgili düzenlemelere dikkat etmeleri uyarısında bulunuldu.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!