Arsenal Everton'u hezimete uğrattı!

İngiltere Premier Lig 9. hafta maçında Everton ile karşılaşan Arsenal, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrılırken Mesut Özil performansıyla göz doldurdu.

 İngiltere Premier Lig 9. hafta karşılaşmasında Everton’a konuk olan Arsenal, 5-2’lik farklı bir galibiyet elde ederken son günlerin tartışmalı yıldızı Mesut Özil etkileyici bir performans sergiledi.
Maça golle başlayan ev sahibi Everton, 12. dakikada Wayne Rooney ile 1-0 öne geçerken 40. dakikada Nacho Monreal’in golüyle Arsenal soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın 53. dakikasında Alexis Sanchez’in asistini değerlendiren Mesut Özil, takımını 2-1 öne geçirirken 74’te Alexandre Lacazette’in golünün de asistini yapan isim oldu ve Arsenal zorlu deplasmanda 3-1’lik üstünlüğü sağladı.

Maçın son anlarında ise adeta gol düellosu şeklinde geçti. Karşılaşmanın 90. dakikasında Aaron Ramsey’in golüyle skor 4-1’e gelirken kaleci Petr Cech’in hatasını değerlendiren Oumar Niasse durumu 4-2’ye getirdi.

Uzatma anlarında ‘maç bitti’ derken Şilili yıldız Alexis Sanchez maçın skorunu belirleyen golü attı ve Arsenal sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Arsenal bu sonuçla puanını 16 yaparken Everton 8 puanda kaldı. Arsenal gelecek hafta sahasında Swansea City’yi ağırlarken Everton deplasmanda Leicester City ile karşı karşıya gelecek.

Spor Haberleri

Göztepe Süper Lig'de
Erden Timur'dan 'tarikat' açıklaması
Şampiyonluk yolunda 'aslanlar' gibi yola devam!
Dursun Özbek yeniden aday!
Arda Güler'i kimse tutamıyor!