Athena Gökhan'dan Galatasaray'a olay gönderme

Athena Gökhan olarak tanınan şarkıcı Gökhan Özoğun'un Galatasaray çıkışı sarı-kırmızılı taraftarı öfkelendirdi. Özoğuz, "Siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım" dedi.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, dün akşam çıktığı sahnede Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki rekabete ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı konuştu. Fenerbahçeli olan Athena Gökhan, "Artık siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım" dedi.

Tartışmalarla dolu bir Süper Lig sezonu geride kalırken, bu tartışmalara sanatçı Gökhan Özoğuz da katıldı. Fenerbahçe için birçok marş seslendiren ve Fenerbahçeli kimliği ile tanınan Özoğuz, sahne aldığı bir mekanda Galatasaray'ı eleştirdi.

"SİYASETE ALET OLMUŞ BİR TAKIMA SAYGI DUYMAYACAĞIM"

Özoğuz, geçmişte ezeli rakibine saygı duyduğunu ancak artık siyasete alet olunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım"

Spor Haberleri

Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"
Çorum FK'den müthiş geri dönüş! Çaykur Rizespor'u Moukoko yıktı
TFF’den A Milli Takım İçin Sürpriz Hoca Formülü: Samet Aybaba İddiası