Avni Aker'de Galatasaray formasını yaktılar

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma öncesi tribünde olay çıktı. Bordo-mavili taraftarlar Avni Aker'de Galatasaray forması yaktı.

Karşılaşmayı Galatasaray formasıyla izlemeye gelen bir taraftara Trabzon tribünleri büyük tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar bununla kalmadı Galatasaray formasını yaktılar.

Trabzonspor – Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker tribünlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı formasıyla maçı izlemek için tribünlere geldi. Maraton tribününde yaşanan olayla bordo mavili taraftarlar Galatasaray forması ile gelen kişiye önce tepki gösterdi. Daha sonra formasını çıkardılar ve ateşe verdiler.

Avni Aker Tribünlerinde yaşanan bu olay sonrası polis müdahelede bulundu. Galatasaray taraftarı tribünden çıkartıldı.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti