Aykut Kocaman'dan 'istifa' sinyali!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-1 sona eren Osmanlıspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kocaman, istifa sinyali verdi.

"Ciddi bir başarısızlık var ve bunun da bir faturası olacak" diyen Aykut Kocaman "Gerekeni yapacağım" dedi. İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları:

11 maç 16 puan. Fenerbahçe'nin gücünün ortalamasının altında bir durum. Ciddi bir başarısızlık. Bir şeyleri çevirmek için kendimize güven tazelemeye ihtiyacımız vardı. Son dakikada gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bunun da bir faturası olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Öncelikle kendi tarafıma biçiyorum. Bu seviyedeki oyuncu grubunun 3-4 yıl içinde yapacağı vahim hataları biz 13 maçta yaptık. Ciddi bir başarısızlık var, bunun bir faturası var, gerekeni yapacağım.
 

Spor Haberleri

Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"