Aziz Çankırı: Fikret Orman kazık attı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile ilgili çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman’ın daha önceki ortağı pozisyonunda olan Aziz Çankırı, Fikret Orman ile davalık olduğunu açıkladı.

Çankırı, Orman’ın yıllardır kendisine olan borcunu ödemediğini ve mali durumunun iyi olmasına karşın telefonlarına bile çıkmadığını dile getirdi.  Aziz Çankırı, Fikret Orman hakkında şok ifadelerde bulundu.

Fikret Orman’ın ortağı Aziz Çankırı, Ajansspor'a Orman hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

"Fikret Orman kazık attı"

Aziz Çankırı, mahkemenin de 19 Mart 2018 tarihine gerçekleştirileceğini, kardeşi gibi sevdiği Fikret Orman’ın kendisine “kazık attığını” vurguladı. Çankırı, “Fikret Orman zor durumdaydı. Kendisiyle iş yaptık. Çok büyük kırgınlığım var. Sözünü tutmadı. Durumu iyi olmasına rağmen borcunu vermedi. Ama benim param onda kalmayacak. O parayı ondan alacağım” diye konuştu.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti