Milan'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Liverpool'a geri dönen Mario Balotelli'nin teknik direktör Jürgen Klopp tarafından istenmediği biliyor. İngiliz ve İtalyan basınına göre Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti.
Mirror'da yer alan haberde, sezon ortasında Çin'in Beijing Guoan takımına satılan Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduramayan Galatasaray yönetiminin, Balotelli ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.
Lazio'nun da transfer listesinde yer alan Mario Balotelli, geride bıraktığımız sezon Milan'da 20 maçta forma giyerken, sadece 1 gol atabildi.
Balotelli Türkiye'ye geliyor
İngiliz medyası, bonservisi Liverpool'da bulunan golcü futbolcunun Türkiye'ye geleceğini ileri sürdü.
Spor Haberleri
Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!