Beşiktaş 5, Fenerbahçe 6 yedi! Nihat Kahveci canlı yayında çıldırdı

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın 5, Fenerbahçe'nin 6 gol yemesine isyan etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün kara bir gece yaşandı. Beşiktaş kendi evinde Belçika ekibi Club Brugge'ye 5-0 yenildi. Fenerbahçe ise Danimarka deplasmanında Nordsjaelland'a 6-1 yenildi. İki Türk takımı bir günde tam 11 golü kalelerinde gördü.

Korkunç geceyle ilgili en çarpıcı yorum ise Nihat Kahveci'den geldi. 

"REZİLLİK"

NutSpor Youtube kanalında maç sonu değerlendirmelerinde bulunan Nihat Kahveci iki maç hakkında, "Çok yemek yediğinde zarar, bu kadar gol yediğinde yaşadığımız manevi zararı ben anlatamıyorum. Rezillik" diyerek kara geceyi anlattı.

"CUMA SABAHINA KADAR GOL YEDİK"

Nihat Kahveci, 2 takımın Avrupa'da aldığı sonuçlara çok öfkelenirken, "20:45'te Beşiktaş maçı başladı. 20:50'de gol yemeye başladık. 01:00 cuma sabahına kadar gol yedik" dedi.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!