Beşiktaş Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta heyecanı Beşiktaş Fenerbahçe maçı ile devam etti. Beşiktaş konuğu Fenerbahçe'yi 1-0 geri düştüğü maçta 3-1'lik skorla mağlup etti ve 44 puana yükselerek ezeli rakibiyle puanları eşitlemiş oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dev maçta Beşiktaş, Fenerbahçe’yi konuk etti. Dev derbide Beşiktaş rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti ve puanını 44’e getirerek sarı-lacivertlileri yakalamış oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah-beyazlılar Ricardo Quaresma ile geri döndü. Quaresma iki gol ve bir asistle yıldızlaştı.

Fenerbahçe 8’de Fernandao’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi. 49’da Beşiktaş Vida ile eşitliği sağladı. 77’de Beşiktaş, Quaresma’nın ‘trivela’sıyla 2-1 öne geçti. Quaresma 90+4’te skoru 3-1’e getirdi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi ilk kez mağlup etmiş oldu.

Beşiktaş ayrıca iç sahada ligde yenilmezlik serisini 38 maça çıkardı. İlk maçı Kadıköy’de 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar ikili averajda da rakibini geçmiş oldu.

Spor Haberleri

Arda Güler Premier Lig yolcusu! Bomba teklif
Fransa'nın en büyüğü yine onlar oldu!
Göztepe Süper Lig'de
Erden Timur'dan 'tarikat' açıklaması
Şampiyonluk yolunda 'aslanlar' gibi yola devam!