Beşiktaşlı taraftarlar maçın TRT'den yayınlanması için kampanya başlattı!

Beşiktaşlı taraftarlar, bu akşam oynanacak Monaco maçının şifreli kanal yerine TRT'den yayınlanması için sosyal medyada kampanya başlattı.

Türkiye'de tüm gözler bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak  Beşiktaş -  Monaco maçına çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan ve 3'te 3 yapan  Beşiktaş  Monaco'yu 40 bin taraftarının desteği ile geçerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

MAÇI İTALYAN HAKEM YÖNETECEK

Saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılığını  Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini  Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

TARAFTARLAR HASHTAG AÇTI: MAÇI TRT YAYINLASIN

Beşiktaşlı taraftarlar, Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak maç için sosyal medyada kampanya başlattı. "#MaçıTRTYayınlasın" ifadelerine yer veren taraftarlar, TRT'ye birçok mesaj gönderdi.

Kısa sürede TT olan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Spor Haberleri

İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak
A Milli Takım, Paraguay maçı hazırlıklarını tamamladı
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörünü açıkladı: Kulübede 4'üncü İsmail Kartal dönemi!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var? Saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?