Beşiktaş'ta şok karar! Gönderilmesi istenen oyuncular belli oldu!

Teknik Direktör Şenol Güneş ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman bir araya gelerek takımdan gönderilecek oyuncuları görüşecek.

Devre arasından bu yana scout ekibinin belirlediği futbolcuların raporlarını toplayan Güneş, Başkan Fikret Orman ile fikir alış verişinde bulunacak. Güneş yakın çevresi ile paylaştığı isimler arasında takımdan satılması planlanan ya da kiralık olarak gönderilmesi istenen oyuncuların çoğunun belli olduğunu belirtti.
Boyko, Veli, Miloseviç, Fedro Franko, Mitroviç, Aras, Rhodolfo, Ömer gibi isimlerin yerine alınacak oyuncular konusunda çalışma yapacağını söyledi. Yönetim kurulu Çin kulübünden kiralık olarak alınan Ersan Gülüm konusunda ise görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Çin Kulübü ile yapacağı anlaşmanın sonucuna göre hareket edeceklerini belirtti. Ersan Gülüm bonservisi alması halinde Beşiktaş Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!