Beşiktaş'tan örnek centilmenlik

Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında 1 oyuncusunu sahadan çıkardı ve her iki ekip de maça 10'ar kişi devam etti

Beşiktaş U-21 Takımı'nın Fenerbahçe ile Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynadığı ve 3-1 kazandığı maçta, Siyah-beyazlıların U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün büyük bir centilmenliğe imzasını attı.


Geçen sezon haksız alınan penaltı atışını gol yapmayarak gönülleri feth eden Beşiktaş U-21 Takımı, bu sefer de derbi maçta fair-play örneği sergiledi.


Maç 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile devam ederken Fenerbahçe'nin 3 oyuncu değiştirme hakkını doldurmasından sonra rakip oyuncu Alparslan Demir sakatlanarak oyuna devam edemedi.


Bu durum üzerine Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, 74. dakikada 2 oyuncu değiştirme hakkı varken Sedat Şahintürk'ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu sahaya sürmedi ve böylelikle karşılaşma 10'ar oyuncu ile tamamlandı.


Maç sonu konuşan Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, "Fenerbahçeli Alparslan'ın ciddi sakatlığına üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden daha önemli değildir" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!
Mourinho'dan Arda Güler sorusuna sert tepki: "Ortada büyük bir emek var!"