Burak Yılmaz, Trabzonspor’a ihtar çekmiş…

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da 25 maçta 23 gole imza atan ve adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın DHA'nın haberine göre 16 Mayıs'ta Trabzonspor'a alacakları için ihtar çektiği öğrenildi.

Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan Burak Yılmaz’ın toplam 2 milyon 387 bin TL alacağı için 16 Mayıs Çarşamba günü kulübe ihtar çektiği, bu ödemenin 30 gün içerisinde yapılmasını talep ettiği ortaya çıktı. İhtarnamede belirtilen süre içerisinde ödemenin yapılmaması durumunda Burak Yılmaz’ın haklı nedenle sözleşmesini feshedebileceği de belirtildi.

YÖNETİM ÖDEMELERİ YAPTI

Bordo-mavili yönetim ise bugün oyuncuların alacaklarını da içeren 80 milyon TL’lik ödeme yapıldığını açıkladı. Bu ödemeyle birlikte yönetim oyuncuların serbest kalma ihtimallerini ve olası cezai yaptırımları da ortadan kaldırmış oldu.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi