Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Celtic ile Hapoel Beer İskoçya'da karşılaştı. Celtic taraftarları, İsrailli rakiplerini büyük şoka uğrattı. İskoç taraftarlar tribünde Filistin bayraklarını açtılar.
Celtic, İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımını konuk etti. Mücadele 5-2 Celtic üstünlüğü ile son bulurken, İskoç taraftarlar tarihi bir olaya imza attılar. Celtic Park’ta tribünler Filistin bayrağı açarak İsrailliler’i protesto ettiler. İsrail'in Londra'da bulunan büyükelçiliği, Celtic taraftarlarını Filistin bayrağı açmamaları konusunda uyarmış ve "takımın ve İsrailli taraftarların hoş karşılanacağından eminiz" demişti.
Facebook üzerinden de örgütlenen Celtic taraftarları, Filistin bayrağını "Filistin, Celtic ve adalet" için dalgalandıracaklarını duyurmuştu.
Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçlarda gecenin toplu sonuçları
Porto 1 - 1 Roma
Villareal 1 - 2 Monaco
Ludogorets 2 - 0 V. Plzen
Dundalk 0 - 2 Legia Varşova
Celtic 5 - 2 Hapoel Beer
Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maç
Beitar 1 - 2 St. Etienne
Celtic taraftarı Filistin bayrağı açtı
Celtic taraftarı İsrail'in Hapoel Beer Sheva ile yaptığı maçta Filistin bayrakları açtı.
Spor Haberleri
Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak