Chelsea’ye kötü haber: O yıldız 6 hafta yok!

Chelsea forması giyen 24 yaşındaki forvet Alvaro Morata, Manchester City maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’de, İspanyol forvet Alvaro Morata’nın sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


Manchester City ile oynanan mücadelede dizinden sakatlanan İspanyol futbolcu, sezon başında Juventus’tan 60 milyon euro bedelle transfer edilmişti.
Premier Lig’de çıktığı 7 maçta 6 gol atarak sezona fırtına gibi başlayan 24 yaşındaki yıldız, İspanya Milli Takımı’nın kadrosuna da alınmadı.
Morata’nın ligde Crystal Palace, Watford, Bournemouth ve Şampiyonlar Ligi’nde Roma ile hem deplasmanda, hem de Londra’da oynanacak maçları kaçırması bekleniyor.
 

Spor Haberleri

Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi