Daum: 'Türkiye'de başkan soyunma odasına gelir ve...'

Christoph Daum, Romanya basınına şaşırtan bir açıklama yaptı. Christoph Daum, Türkiye'de teknik direktörlerin başkanların oyuncağı olduğunu söyledi.

Romanya A Milli Takımı'nda görev yapan, ülkemizde de bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum, yaptığı açıklamalarda bir anda gündem oldu.

Romanya basınına konuşan Christoph Daum, Türkiye'de geçirdiği dönem hakkında açıklamalar yaparken, ''Türkiye'de antrenörler başkanların oyuncağı gibi. Başkan bir yenilgiden sonra gelir, 'Bu oyuncuyu takımda görmek istemiyorum' der. Ne yapabilirim ki? Parayı onlar veriyor. Bir sonraki hafta aynı oyuncularla kazanınca başkan gelir 'Ne yaptığını gördüm. Yeterince dikkatini çekemedim mi?' der'' ifadelerini kullandı.

Christoph Daum, Türkiye'de 2'şer farklı dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de görev yaparken son olarak da Bursaspor'u çalıştırmıştı. (Sporx)

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!