Derbiye saatler kala koreografi belli oldu!

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Galatasaray maçına özel yapılacak koreografi çalışması ortaya çıktı. Sarı lacivertli taraftarlar ezeli rakiplerine 'Aslan Terbiyecisi' göndermesi yapacak.

Süper Lig’de bu akşam oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi sarı lacivetli tribünlerin özel bir çalışma içerisinde oldukları biliniyordu.

Dev derbide ezeli rakiplerine gönderme yapmak isteyen Fenerbahçeli taraftarlar Ülker Stadı tribünlerinden maç öncesi bir koreografi hazırlayacak. Ağlayan aslan figürünü kampıçalayarak terbiye eden Fenerbahçe formalı bir futbolcu görseli kullanılacak koreografinin okul açık tribününde açılması bekleniyor.

Tamamen dolu olması beklenen statta yapılacak bu özel çalışma karşılaşma öncesi sosyal medyadan sızdırıldı. Fenerbahçe’nin bu göndermesi daha maç başlamadan çok konuşulanlar arasına girdi.

Spor Haberleri

Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti