Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda büyük başarı!

ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Mete Gazoz ile Yasemin Ecem Anagöz'ün oluşturduğu Klasik Yay Karışık Milli Takımı, Japonya'yı 6-2 yenerek bronz madalya kazandı.

BD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Mete Gazoz ile Yasemin Ecem Anagöz'ün oluşturduğu Klasik Yay Karışık Milli Takımı, Japonya'yı 6-2 yenerek bronz madalya kazandı.

Yankton kentinin ev sahipliği yaptığı 2021 yılının son açık hava etkinliği olan organizasyonda Klasik Yay Karışık Milli Takımı, Takaharu Furukawa ile Miki Nakamura'dan oluşan Japonya Milli Takımı ile karşılaştı.

Rakiplerini 6-2 yenen Mete Gazoz ile Yasemin Ecem Anagöz'ün oluşturduğu Klasik Yay Karışık Milli Takımı, bronz madalyanın sahibi oldu.

Spor Haberleri

Bosna Hersek üstünlüğünü koruyamadı: Kanada 1 puanı Larin ile aldı
Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor: İlk rakip Avustralya
Dünya Kupası'nda vize şoku: Ganalı yıldız Kanada'ya alınmadı
İşte Türkiye maçı ayrıntıları: Avustralya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye'nin Maçını Yönetecek Hakem Belli Oldu