En 'flörtöz' taraftar Beşiktaşlılar 

Online tanışma uygulaması Happn, Türkiye’nin en 'flörtöz' taraftar grubunu belirledi. Türkiye’nin 4 büyük futbol takımının kendi sahalarında oynadıkları maçlardaki verilere göre, stadyumda birbirlerini karşılıklı olarak en fazla beğenen taraftar grubu Beşiktaşlılar oldu.

NTV'nin aktardığına göre Happn, ligin ilk 10 haftasında 4 büyük takımın kendi sahalarında oynadıkları maçlarda taraftarların uygulama içi etkileşimlerini araştırdı.  Buna göre birbirlerini karşılıklı olarak en çok beğenen taraftar grubu Beşiktaşlılar oldu. Listede 2. sırayı Galatasaray taraftarı alırken, Fenerbahçe 3., Trabzonspor taraftarı ise 4. sırada yer aldı.

GALATASARAY, FENERBAHÇE'DEN DAHA ŞANSLI

Araştırmadan çıkan bir diğer sonuç da Beşiktaş taraftarı hariç tutulduğunda, Galatasaray taraftarının flört konusunda Fenerbahçelilere göre daha şanslı olduğu. Fenerbahçelilerin zaman tünelinde daha fazla kişi olmasına rağmen, Galatarasaylılara göre daha az sayıda kişiyle birbirlerini karşılıklı beğendiler.

Spor Haberleri

Süper Kupa'da yenilik! Türkiye Futbol Federasyonu formatı açıkladı
Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Bugün hangi takımın maçı var, hangi kanalda? Bu akşam maç var mı?
Beşiktaş'ta sular durulmuyor! Hasan Arat yönetimine soruşturma
Mauro Icardi'den Ali Koç paylaşımı