Eto'o'nun büyük pişmanlığı...

Rıza Çalımbay, Samuel Eto'o'nun sezon başında Beşiktaş'a transfer olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay takımın durumu ve devre arasındaki transfer dönemiyle alakalı konuşurken, sezon başında Beşiktaş’ın transfer gündemine gelen Samuel Eto’o hakkında da çarpıcı sözler sarfetti. 


"ETO’O BEŞİKTAŞ’A GİDEMEDİĞİ İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞ."


Radyospor’a konuşan Rıza Çalımbay, "Eto’o bu sezona istediği gibi hazırlanamamış. Sezon başında Beşiktaş’a transferi gündemdeydi. Kendisiyle konuştum. Bu transferden çok mutlu olduğunu ve gerçekleşmeyince çok üzüldüğünü söyledi bana. Zaten ben gelmeden önce de kadro dışıydı. Şu anda bize göre hazır durumda değil. Oyunun gidişatına göre kendisini maçın son dakikalarında değiştiriyoruz." dedi.


"ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ."


Kamerunlu golcünün Beşiktaş’a transferinin olmamasının ardından çok üzüldüğünü belirten Rıza Çalımbay, "Beşiktaş’tan Eto’o’ya net bir teklif olmuş ama gerçekleşmeyince çok üzülmüş. Bana tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini söyledi." ifadelerini kullandı. (futbolarena)

 

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!