Eylül'de oynanacak maçlar seyircisiz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yeni sezonun başlayacağı eylül ayında maçlara seyirci alınmayacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi'nden Atilla Gökçe'ye konuşan TFF Başkanı Özdemir, Başakşehir'in Kopenhag'la oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında geçtikleri sağlık kontrollerinin çok yorucu olduğunu belirtti.

Seyircisiz maçın anlamını yitirdiğini belirten TFF Başkanı, "Başakşehir'in Kopenhag'daki UEFA maçına Sayın Bakan Kasapoğlu ve Başkan Vekilimiz Mehmet Baykan'la gittik. Pandeminin yarattığı ortamda çok sıkıcı ve yorucu kontrollerden geçtik. O maçta da gördüm ki seyircisiz maç anlamını kaybediyor" dedi.

Seyircili maça henüz hazır olmadıklarını ve bu nedenle tribünlerde taraftar hasretinin süreceğini söyleyen Nihat Özdemir, "Devletle, Sağlık Bakanlığımızla konuşuyoruz. Bilgi verip karar ve önerilerini iletiyorlar. Bir gözümüz de Almanya'da.

Onların da eylülde başlayacak ligleri için seyirci kabul etmeye hazır olduğunu görüyorduk. Ama son anda Almanya'da maçların seyircisiz başlayacağı açıklandı. Bu karar, bizi de olumsuz yönde etkiledi. Çok sıkıldım. Açıkçası biz de seyircili maça henüz hazır değiliz. Maalesef hasret sürecek" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi