Fatih Terim'den TFF arasında kriz!

A Milli Takım'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nu arasında tazminat krizi yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasındaki tazminat krizinde 2. perde başladı.

Federasyon yönetiminin 26 Temmuz tarihinde A Milli Takım'daki görevine son verdiği Terim, 1 yıllık maaşının karşılığı olan 3.5 milyon Euro için ikinci ihtarnameyi gönderdi, paranın ödenmesini bir kez daha talep etti.

TFF yönetiminin ise Türkiye eski Futbol Direktörü Terim'e tazminat ya da bir yıllık maaşını ödeme gibi bir niyeti yok.Federasyon içinde "Mahkeme yoluna giderse gitsin" düşüncesi hakim. Terim'in mahkeme yoluna başvurması durumunda alacağını tazmin etme ihtimali bulunuyor. 

Fatih Terim, Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili ilk ihtarnameyi ise eylül ayında çekmişti. Bitime 16 ay kala görevine son verilen tecrübeli hoca sözleşmeye göre kalan alacaklarını talep etseydi 4.66 milyon Euro almaya hak kazanacaktı.

1 yıllık alacağı için ihtar çeken Fatih Terim, 3.5 milyon Euro yani 15 milyon TL istiyor. 

Spor Haberleri

Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi