Federasyondan Beşiktaş'a uyarı: Ligden atarız

TBF Başkanı Harun Herdenay, Trabzonspor, Uşak Sportif, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Royal Halı Gaziantep kulüplerine Eurocup'a katılmamaları uyarısında bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, EuroCup'tan davet alma olasılığı bulunan 6 kulübün temsilcileri ile toplantı yaptı ve "EuroCup'a katılırsanız sizi ligden atmak durumunda kalacağız" dedi.
Toplantıya Erdenay ve yöneticilerinin yanı sıra Trabzonspor, Uşak Sportif, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Royal Halı Gaziantep kulüplerinin temsilcileri katıldı.
Erdenay, toplantıda kulüplere, "Türk takımları EuroCup'a katılırsa FIBA Türkiye'yi Olimpiyat elemelerinden çıkaracak, EuroBasket 2017 organizasyonunu da elimizden alacak, altyapılar dahil Milli Takımlarımızı turnuvaya çağırmayacak. Bunu göze alamayız" dedi ve EuroCup'a katılım belgesini imzalamamalarını istedi. 

Spor Haberleri

Montella'dan elendikten sonra açıklama: Nasip değilmiş
Sahayı gözyaşlarıyla terk ettiler
Nihat Kahveci'den dikkat çeken Arda Güler açıklaması: 'Sahanın içinde sorumluluk almadı'
Paraguay'a tek golle mağlup olduk: Bizim Çocuklar, Dünya Kupası'na veda etti
İçişleri Bakanlığı'ndan YKS talimatı: Meydanlarda milli maç için dev ekran kurulmayacak