Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, EuroCup'tan davet alma olasılığı bulunan 6 kulübün temsilcileri ile toplantı yaptı ve "EuroCup'a katılırsanız sizi ligden atmak durumunda kalacağız" dedi.
Toplantıya Erdenay ve yöneticilerinin yanı sıra Trabzonspor, Uşak Sportif, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Royal Halı Gaziantep kulüplerinin temsilcileri katıldı.
Erdenay, toplantıda kulüplere, "Türk takımları EuroCup'a katılırsa FIBA Türkiye'yi Olimpiyat elemelerinden çıkaracak, EuroBasket 2017 organizasyonunu da elimizden alacak, altyapılar dahil Milli Takımlarımızı turnuvaya çağırmayacak. Bunu göze alamayız" dedi ve EuroCup'a katılım belgesini imzalamamalarını istedi.
Federasyondan Beşiktaş'a uyarı: Ligden atarız
TBF Başkanı Harun Herdenay, Trabzonspor, Uşak Sportif, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Royal Halı Gaziantep kulüplerine Eurocup'a katılmamaları uyarısında bulundu.
Spor Haberleri
Galatasaray-Fenerbahçe derbisine yabancı damgası: 49 golün 41'ini onlar attı!
Real Madrid'den olay yaratan Arda Güler paylaşımı!
Nihat Kahveci'den İsmail Kartal'a sert çıkış: "Bugün istifa et hocam!"
Lamine Yamal'ın annesi Sheila Ebana'dan İstanbul turu
Başakşehir'den son dakika golüyle kritik galibiyet!