Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası İsmail Kartal konuştu!

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, evinde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.


Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, evinde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Başakşehir'in golünü 61. dakikada Berkay Özcan attı. Başakşehir deplasmanda aldığı 3 puan ile 5. sıraya yükseldi.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal şu açıklamalarda bulundu.

İlk devre maça iyi başladık. Her şey planladığımız gibi gidiyordu. İlk devre taktik maçı gibiydi. Başakşehir'in nasıl oynayacağını biliyorduk. İkinci yarıda İrfan'ın omzunda bir sıkıntı olduğu için Ozan'ı aldık. Yediğimiz gol rakibe çarptı. Üretken olamadık.

Başakşehir'in kendisine göre yıllardır bir oyun kültürü var. Biz de böyle bir takıma karşı ilk yarı gerçekten kontrol altına alarak rakibe karşı üstünlük sağladık. Bir bölüm onlar oynadı, bir bölüm biz oynadık. İkinci yarı onların eline geçti.

"ÜZGÜNÜZ. ÖZÜR DİLİYORUZ"

Zamanında hamleler yaptık. Sadece, fazla üretken olamadık. Rakibin de çok fazla pozisyonu yoktu. İkinci yarı fazla üretemedik, 1-0 kaybettik. Üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.
 

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Avrupa rakibi belli oldu
Muslera’nın yeni takımı belli oldu: Güney Amerika kıtasına gidiyor!
Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı: Hakemler kaç para kazandı?
Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi