Fenerbahçe Doğuş'a 3 ödül birden 

Fenerbahçe Doğuş, İspanya'nın önde gelen basketbol dergilerinden Gigantes del Basket tarafından Valencia'da düzenlenen ödül törenine katıldı. L' Alqueria del Basket Salonu'nun ev sahipliği yaptığı törende dünya basketbolunun önde gelen isimler yer aldı.

Son EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic “Basketbol Efsanesi”, genel menajer Maurizio Gherardini “En Başarılı Genel Menajer”, Jan Vesely de “En Spektaküler Basketbolcu” ödülüne layık görüldü.

VESELY ÖDÜL TÖRENİNE KATILAMADI

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban'ın da yer aldığı törende Zeljko Obradovic ve Maurizio Gherardini’ye ödülleri takdim edildi. Sakatlığı nedeniyle İspanya'ya gelemeyen Jan Vesely'nin ödülünü ise genel menajer Maurizio Gherardini aldı. Ayrıca geceye katılamayan Vesely'nin bir de teşekkür videosu yayınlandı. Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zejlko Obradovic ve genel menajer Maurizio Gherardini ödül için Gigantes del Basket’e teşekkür etti.

Spor Haberleri

Osimhen Galatasaray’a veda ediyor: Yeni takımı belli oldu
Galatasaray'a Osimhen müjdesi! Al Hilal, yarıştan çekildi
Bir hakem daha Trendyol Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Galatasaray'da 'Kutlama' krizi