Fenerbahçe kupayı aldı

The Land of Legends Cup Finali'nde Fenerbahçe, konuğu Demir Grup Sivasspor'u 67'de Caner Erkin'in şık serbest vuruş golüyle 1-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Sivasspor, The Land of Legends Cup’ta finalde bir araya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan final maçında kazanan 1-0’lık skorla Fenerbahçe oldu.

Sarı-lacivertliler takıma geri dönen yıldız sol bek Caner Erkin’in 67’de kaydettiği şık frikik golüyle galibiyete uzanan taraf oldu ve kupayı kazandı.

Yarı finalde Antalyaspor’u 4-0 yenen Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı 1-0 yenen Sivasspor zorlu geçen karşılaşmada istatistik açısından yakın bir görüntü çizdi. Fenerbahçe 12 şutunda 4, Sivasspor ise 11 şutunda 1 isabet bulurken topla oynama oranında önde olan yüzde 53’le Sivasspor’du.

Fenerbahçe 15 ortada 5 isabet buldu, Sivasspor ise 16 ortada 1 isabet yakaladı ve şut isabeti gibi orta isabetinde oldukça etkisiz bir maç çıkardı. Sivasspor kornerlerde de 5’e 1’lik bir üstünlük kurdu ancak gol bulmayı başaramadı.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray'ın kursağında bıraktı
Derbi öncesi saha karıştı
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde ilk 11'ler belli oldu
Galatasaray taraftarı Fenerbahçeli kadına saldırdı
Cristiano Ronaldo, Galatasaray - Fenerbahçe derbisine geliyor