Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan 3 Temmuz paylaşımları

Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından FETÖ kumpasının çöküşünün 11. yıl dönümünde 3 Temmuz paylaşımında bulundu. Trabzonspor cephesinden de 3 Temmuz ile ilgili farklı paylaşımlar yapıldı.

3 Temmuz 2011’de FETÖ'nün organize ettiği Şike Davası süreci, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü’nün tüm suçlamalardan beraat etmesiyle sonuçlandı. Fakat Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki gerilim bir türlü bitmek bilmedi.

3 Temmuz'un 11. yıl dönümü nedeniyle gece saat 00.00’da paylaşım yapan Fenerbahçe’nin paylaşımına Trabzonspor sosyal medyasından karşılık geldi.

İki takımın sosyal medya paylaşımları bununla sınırlı kalmadı. 

Fenerbahçe, erken saatlerde yine 3 Temmuz’la ilgili paylaşım yaparak seriye devam ederken Trabzonspor da paylaşımlara kayıtsız kalmadı…

İşte Fenerbahçe ve Trabzonspor'u bir kez daha karşı karşıya getiren o paylaşımlar:

FENERBAHÇE'DEN 5 YILDIZLI PAYLAŞIM

İlk olarak Twitter’da profil resmini 5 yıldızlı logosuyla değiştiren Fenerbahçe, kapak fotoğrafına da aynı fotoğrafı koydu. Saat 00.00’ı gösterdiğinde Fenerbahçe, “Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!” yazılı bir video paylaştı. Videoda Başkan Ali Koç dahil olmak üzere kulübün önde gelen isimleri ve taraftarların susarak durduğu görüntüler yer aldı.

Trabzonspor ise, UEFA’nın resmi internet sitesini kaynak göstererek Fenerbahçe’ye şike imasında bulundu. UEFA’nın ilgili sayfasında, Fenerbahçe’nin Avrupa’dan men cezası aldığı yazıyor.

Fenerbahçe de bu paylaşıma Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen yıl 3 Temmuz yıldönümünde kulübe yolladığı mektubu paylaşarak yanıt verdi.

Art arda yapılan paylaşımlar sosyal medyada gerilimi iyice tırmandırırken, bordo mavili kulüp Fenerbahçe’nin “Biz susuyoruz” yazdığı videoyla ilgili şu videoyu paylaştı:

Fenerbahçe’nin buna yanıtı, müzeden gelen bir fotoğrafla oldu:

Son olarak şampiyonluk sayısını “8” olarak belirten ve 2010-11 şampiyonluğunu da kendisine yazan Trabzonspor’un paylaşımına Fenerbahçe’den de yanıt gecikmedi:

Karşılıklı paylaşımlar sabaha kadar devam etti. 

Spor Haberleri

Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası!
Arda Güler Premier Lig yolcusu! Bomba teklif
Fransa'nın en büyüğü yine onlar oldu!
Göztepe Süper Lig'de
Erden Timur'dan 'tarikat' açıklaması