Fenerbahçe'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu! Atatürk posteri tüyleri diken diken etti

Fenerbahçe - Bodrumspor maçı öncesi tribünlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Atatürk posteri ise herkesin gözünü doldurdu.

Fenerbahçe ve Bodrumspor arasında Kadıköy'de oynanan ve sarı lacivertlilerin 2-0'lık üstünlüğü ile biten lig maçının öncesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları vardı.

Taraftarlar, dev Türk bayrakları açarken koreografide Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tribünün tamamını kaplayan posterine yer verildi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ MESUT, MUVAFFAK VE MUZAFFER OLACAKTIR

Saha kenarında Türki Cumhuriyetlerin tamamının bayrakları dalgalandırılırken, 'Türkiye Cumhuriyeti Mesut, Muvaffak ve Muzaffer Olacaktır' pankartı da asıldı.

YAŞASIN CUMHURİYET

Fenerbahçe ve Bodrum FK oyuncuları, ortak taşıdıkları 'Yaşasın Cumhuriyet' yazılı pankartla sahaya çıktı.

Maç başlamadan Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından taraftarlar terörü lanetledi.

Spor Haberleri

Mauro Icardi'den Lazio kararı
Semih Şentürk'ten flaş şampiyonluk iddiası
Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı soruşturması: 11 yıl sonra 5 şüpheli gözaltına alındı!
Galatasaray, hazırlık maçında konuk ettiği Villarreal'e 2-1 mağlup oldu.
Maradona'nın son sözleri ortaya çıktı: İşte şaşırtan o mesaj!